5a82e267045cd.jpeg

Kisfaludy program - Minőségi ugrás a vidéki szállodák színvonalában

2018-02-13


A Balaton és a Sopron-Fertő térségekben is megnyílt az út a pályázatok előtt

Minőségi ugrást tesz lehetővé a vidéki szállodák színvonalában a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció.

Annak érdekében, hogy a magyarországi kereskedelmi szálláshelyek és desztinációk meg tudjanak felelni a modern, XXI. századi turizmus kihívásainak és a vendégek igényeinek, elengedhetetlen a szükséges, fenntartható és minőségi szállodai kínálat biztosítása.

Ezeknek a céloknak az elérését segítik elő minden idők legnagyobb, kizárólag magyar költségvetési forrásból finanszírozott, szálláshelyfejlesztési programja, a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció legújabb, TFC-1.1.2-2018 ésTFC-1.2.1-2018 kódszámú pályázatai, amelyek január 12-től elérhetővé váltak a kisfaludyprogram.hu oldalon.

A pályázatok alapvető célja a turisztikai vonzerőkhöz kapcsolódó és a turisztikai vonzerők közelében található kereskedelmi szálláshelyek általános minőségének és szolgáltatási színvonalának emelése, indokolt esetben kapacitásának bővítése, kapacitáskihasználtságának javítása, a szálláshely működéséből származó árbevételek által a profitabilitás és a fenntarthatóság növelése a Balaton, valamint a Sopron-Fertő kiemelt turisztikai fejlesztési térségekben.

A szolgáltatás minősége és kínálata szálláshely kategóriánként változhat és eltérő lehet, ugyanakkor tekintettel arra, hogy sok esetben ezek a változtatások kizárólag önerőből nem teljesülhetnek, jelen kiírás célja olyan támogatási konstrukció rendelkezésre bocsátása, amely lehetővé teszi a kereskedelmi szálláshelyeken belül a szállodák részére a kitűzött minőségi szolgáltatási szint emelését és elérését.

A kereskedelmi szálláshely támogatási konstrukció további célja az adófizetési morál javítása, a szektorban dolgozó munkavállalók számának és a bérszínvonalának növelése.

Szálláshelyfejlesztésére az ingatlan tulajdonosa, valamint a szálláshely üzemeltetője pályázhat.

A vissza nem térítendő támogatásra az igényeket 2018. február 1. és 2018. március 14. között lehet benyújtani.

Bővebb információért hívjon bennünket! Tel : +36 30 656 0138