5a94187c97c01.jpg

Még mindig pályázható a népszerű Gyakornoki program pályázat.

2018-02-26


A pályázat célja a munkahelyteremtés, valamint, hogy az az iskolai rendszerű képzésben, felnőttoktatásban vagy felnőttképzésben megszerzett középfokú szakképesítést a gyakorlatban is hasznosíthassák a hallgatók, ezzel növelve az esélyeiket a sikeres elhelyezkedésre a munkaerő piacon.  

Az igényelhető támogatás összege minimum 2,3 millió Ft, maximum 30 millió Ft., akár 100%-os támogatási intenzitással. Támogatás igényelhető gyakornokok felvételére, foglalkoztatására és a gyakornokok munkájához szükséges eszközök beszerzésére.

A felhívásra csak a kevésbé fejlett régiók (Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld, Dél-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl, Közép-Dunántúl) területén megvalósítani tervezett projektekre nyújthatók be támogatási kérelmek. A Közép-magyarországi régió területén lakóhellyel rendelkező célcsoporttag bértámogatására is van lehetőség, azzal a feltétellel, ha lakcímkártyával igazolt bejelentett tartózkodási hellyel rendelkezik a kevésbé fejlett régiók valamelyikében.


A támogatás egy gyakornok esetén akár 4M Ft is lehet, bele számolva a gyakornok foglalkoztatásához szükséges eszközök, gépek beszerzését is, melyek szintén 100% támogatással szerezhetőek be.

Bővebb információért kérjük hívja a 06-30/656-0138-as telefonszámot.