5c6d3b98e7ea4.jpg

Pár szó a kedvező kamatozású hitelekről

2019-02-20


Kedvező hitellehetőségek vállalkozásoknak beruházásokra, beszerzésekre, bővítésre!

Növekedési Hitelprogram Fix

Az NHP fix nevű konstrukció, mely az idei évben indult el az ország bármely részében tevékenykedő vállalkozások számára, segítséget nyújthat ingatlanvásárlásnál, ingatlan fejlesztésnél, valamint eszközbeszerzésnél egyaránt. Maximum 120 hónapos futamidőre minimum 3 millió, maximum 1 milliárd forintot is igényelhetünk.
Az éves maximális hitelkamat 2,5% lehet, amely nem változik a futamidő végéig.
Ajánljuk minden olyan szervezetnek, akik kedvező kamatozású lehetőséget keresnek és fontos nekik a kiszámítható törlesztő részlet.


0%-os Hitelprogram (GINOP-8.3.5)

A vidéki térségekben tevékenykedő – akár induló – vállalkozások igényelhetik. A maximális kölcsönösszeg 50 millió Ft, kezdő vállalkozásoknak 25 millió Ft.  A hitel legfőképp eszközök beszerzésére számolható el, de kis mértékben immateriális javak is vásárolhatók belőle.
Az igényléshez már 10% önerő elegendő, a kamat pedig 0%. Fedezet tekintetében általában a megvásárolt eszköz, vagy gép elégséges. Amennyiben nem, biztosíték lehet még az ingatlan jelzálog, ingó jelzálog, készfizető kezesség, vagy hitelintézet által vállalt garancia is.

Legyen az első pályázók között, növelje nyerési esélyeit gyors reakciójával!  Kérem, egy válasz e-mailben jelezze az info@eumanagement.hu  e-mail címre pályázási szándékát és kollégánk elküldi önnek az arra vonatkozó pályázati előminősítő lapot!

Üdvözlettel, EU Management csapata