Rólunk

Cégünk legfőbb jellemzője a kiemelkedően magas színvonalú munka megfizethető áron. Szolgáltatásunk megalkotáskor különösen nagy figyelmet szenteltünk annak, hogy partnereink számára olyan komplex szolgáltatáscsomagot hozzunk létre amely képes kiszolgálni a vállalkozás minden igényét.

Tanácsadói csapatunk segítségével a vállalkozások számára fontos területek mindegyikén állunk az Önök rendelkezésére, és segítünk a céljait összehangolni a szabályokkal.

Célunk, hogy ügyfeleink fejlesztései az általunk szerzett támogatások segítségével megvalósuljanak, amik azután a növekedésüket, nyereségességüket, üzleti sikerüket fokozza. Szolgáltatásaink:

-       Pályázatfigyelés

Nem érhető el az Ön fejlesztési igényeinek megfelelő pályázat? Pályázatfigyelő szolgáltatásunkkal biztosan nem marad le, ha terveinek megfelelő támogatás érhető el a jövőben!


-       Pályázati előminősítés

Tudja meg szakértő kollégáink segítségével, hogy vállalkozása megfelel-e a pályázati követelményeknek és fejlesztési elképzeléseihez milyen összegű támogatási összeget nyerhet!


-       Pályázati tanácsadás, konzultáció

Szakmai segítséget nyújtunk a pályázati projektek optimális kialakításában. Ismerje meg, milyen költségeket számolhat el és hogyan érdemes kialakítani projektjét! Válaszolunk kérdéseire és mindenben segítségére leszünk.


-       Felkészítés pályázásra (mérleg és cégadatok)

Vállalkozása nem alkalmas pályázatra? Ne keseredjen el! Szakmai csapatunk segítségével felkészítjük vállalkozását, hogy a következő évtől biztosan pályázatképes legyen!


-       Pályázatírás

A pályázat szakmai és adminisztrációs terheit a lehető legnagyobb mértékben átvállaljuk, Önnek szinte csak az információ szolgáltatásban és a pályázat aláírásában kell szerepet vállalni. Kizárólag olyan pályázatot vállalunk, melynek sikeréről az előminősítés során meggyőződtünk!


-       Támogatás lehívás (a nyertes pályázatok adminisztrációja)

Pályázata nyertesként való kihirdetése után sem hagyjuk magára. Segítünk a költségek elszámolásában, a kötelező jelentések elkészítésében, akár 5 éven át.


-       Kedvezményes hitel ügyintézés

Szakértőink állami garanciával és kamat-támogatással ellátott, kedvezményes kamatozású hitel megszerzésében is segítenek, hogy fejlesztésének az önrész előteremtése NE okozzon akadályt, vagy finanszírozhatóvá váljon azon fejlesztése, mely pályázatokkal nem támogatott

 

 

3 + 1 érv, amiért érdemes foglalkozni az uniós pályázatokkal:

1.       Mert az uniós források valójában a mi adónkból visszajuttatott pénz – ez a mienk

2.       Mert az elnyert támogatási összeg segít fejlesztési elképzelései megvalósításában

3.       Mert a vissza nem térítendő és kamattámogatott visszatérítendő uniós források lehetőséget biztosítanak cége kiemelkedő fejlődéséhez

 
  + Mert a pályázati lehetőségek lefedik a legtöbb fejlesztési területet (Telephelyfejlesztés; Gép-, eszközvásárlás; Informatikai beruházás; Kutatás – Fejlesztés; Megújuló energia felhasználás; Munkahelyteremtő támogatás, Turisztika, Mezőgazdasági beruházások)

 

3 ok, amiért MINKET érdemes választani:

-       Munkánk eredménye először egy olyan ügyfél, aki az eredeti elvárásainak megfelelő pályázatról nyerési értesítőt kapott, és a fejlesztési ötletei megvalósításához szükséges támogatást elnyerte.

-       Nyerés esetén továbbá olyan ügyfél, aki a pályázaton elnyert támogatási pénzösszeghez hozzájutott és a pályázattal kapcsolatos jövőbeli kötelezettségeinek teljes mértékben eleget tud tenni.

-       Mindezt határidőben, pontosan és magas fokú szakmai háttérrel tudjuk biztosítani

 

Az EU Management Kft. főleg mikro-, kis-, és középvállalkozásoknak számára ír pályázatot, de számos nagyvállalat is megtalálható az ügyfeleink között.

Keressen minket fejlesztési elképzeléseivel!