Finanszírozási lehetőségek felkutatása

Valamennyi vállalkozás növekedésének a záloga a rendelkezésre álló saját források megfelelő elosztása, illetve a külső pénzügyi források optimális bevonása.

A gazdasági válság sokak szerint véget ért, vannak, akik újabb hullámokat, netán stabil "mélyrepülést" prognosztizálnak. Ezekben közös, hogy hazai vállalkozások a korábban megszokottól eltérő finanszírozási környezetben kénytelenek pénzügyi megoldást keresni fejlesztési terveik megvalósításához.

Az EU Információ Management Kft. segít az üzleti döntések meghozatalához elengedhetetlen pénzügyi lehetőségek és kockázatok felmérésében. Nem csak a fejlesztési elképzelések megtervezésében és beindításának optimalizálásában nyújtunk segítséget, hanem szolgáltatásunkkal végig támogatjuk a vállalkozás-, vagy projektfinanszírozási folyamatot egészen a finanszírozási ügylet lezárásáig.

A tőke bevonásának, a külső finanszírozásnak tökéletes kombinációját nyújtjuk személyre szabottan, a cég életszakaszának megfelelően számba véve minden lehetséges alternatív finanszírozási megoldást. Ügyfeleink fejlesztéseihez, projektjeihez megkeressük a lehető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségeket, tanácsot adunk a finanszírozás különböző formáival kapcsolatban, a teljes finanszírozási igény felmérése alapján kialakítjuk a legoptimálisabb, vállalkozásra szabott megoldást.